Sunday, 11 December 2011

Cinta Saya Hanya Untuk Awak Daya

  Cinta kim hanya untuk yaya ...Kini dan selamanya ... Moko.mobi lah yang menemukan kite bersama ... Di situ juga tempat yang melahirkan perasaan antara kita ... Disaat yaya hadir dalam hidup kim , pelbagai perasaan mula terlahir ... antaranya , bahagia , rindu , sedih , geram rasa nak geget , cemburu dan byk lagi ... Hari yang kim lalui begitu indah , yaya sentiasa mewarnai kehidupan kim ... Disaat suke dan duka . Walaupun akem diselubungi kesunyian tanpa yaya disisi ... Yaya tetap di hati akem yang bergelar kasih ... Jika suatu hari nanti cinta yaya berpaling arah , jujur lah pada akem , mungkin amat perit untuk akem terima semua ini ... Tapi akem akan tabah menempuhinya ... Cuma satu yang akem ingin katakan .... Akem bahagia mengenali diri yaya .... Akem mintak maaf jika message or call akem mengganggu dan merimaskan yaya .... Kerana disaat itu akem terlalu rindukan yaya .... Akem ingin belaian kasih sayang yaya ... Akem tak sanggup dikecewakan lagi ... Semua janji-janji manis yang akem terima hanya lah janji-janji kosong...akem takut untuk terima cinta yang seterusnya ... Akem takut , disaat akem melamar yaya menjadi kekasih ... Akem tiada jawapan untuk beritahu yaya disaat itu . Disebabkan hati yang pernah dikecewakan ... Cinta yang kian pudar kembali berputik dan mengharapkan cinta yang suci dari yaya ... Jika akem pernah menyakitkan hati yaya .... akem mnx maaf syg... sesungguhnya akem tiada niat pun ingin melakukannya ....akem tak mampu manjadi teman yang sempurna ... tapi akem akan cuba bahagia kan yaya selama kita masih bersama .... biar pun nty yaya semakin jauh diri dari akem ... cinta yaya biar lah hanya untuk akem sorang ... akem disini sentiase merindui yaya .. juga akem disini sedang menghitung hari untuk kite bersama lagi... hmm .. tapi bole ke kite bersama seperti dulu ?? D,: hmm .. takpe lah ... akem tggu ...semoga hubungan kite disulami dgn kasih sayang ... walaupun orang tua yang tak merestui cinta kite... kejujuran dan persefahaman mesti ada ... akem disini akan tetap menanti yaya dan hanya yaya sorang sahaje yang sentiase di hati akem ...tiada yang lain sampai waktu ajalku .. insyaallah jika akem masih bernafas didunia ini ..... hanya awak sorang je yang bertakhta di hati akem ... i love you sayang ... 

Tuesday, 7 June 2011

Will

Jika titisan hujan membasahi jendela mu , itu tanda airmataku menitis merindui mu , jika ada darah yang menitis dari jari mu , itu tanda sesuatu yang buruk terjadi pada diriku , jika kau dapat melihat aku di dalam tidur mu , aku ingin mengucapkan selamat malam pada mu , jika kau tersedar dari tidur mu terdengar al-Quran sayup sayup di subuh hari , itu tanda aku telah pergi sebelum mu , jika kau menangis sewaktu melihat aku di selubungi dgn kain putih , maafkan aku kerana ta sempat bertemu dgn mu lagi :'(

have been shout about it ! :B

heyy guys , what's up ? . how's going ? .
yupp , dah lama tak post en ? . busy sikit lahhhh . ahaaaa . *busy lahh sangat -,-'
okay , nothing much to say , just nak bagitahu yang korang kena bersyukur dengan apa yang ada di
sekeliling korang . once Allah tarik balik semuanya , jangan lah nak nangisnangis , nak hentakhentak kaki
pastu update status kat FB . *such a loserrrrrrrrrrrr . :B
gedik sial , ahaaaa . walaupun kita nie kadangkadang tidakdapat apa yang orang lain dapat
just kita fikir jee , tu dah rezeki dia . maybe , lainkali rezeki korang ke ??
seriously , just appreciated apa yang ada skang niee . tak kisah lah , dari segi harta ke , apa ke 
yang penting kawan tu yang kena jaga ! . 
not just your lovey dovey nak kena jaga , kawan tu penting .
hang pandai lah bahagibahagi kan yeeee .
malehhhh den nak kobar ! . *perghhh dah keluar dah slang ! . :P
okay guys ? . thanks for reading and , nak jadik follower pun tak kisah . memang dialualukan ! .
*bukan nak mencapap yeeee ! .
PEACE ! 

p/s : sorry post asyik pendek jeee , mulamula idea banyak . tapi dah depan screen nie
tetiba jee hilang . :P

Tuesday, 31 May 2011

who was i without you :B

GULA HATI SAYA . ni aku nak habak kat hampa pasai cik daya ni .
dye laa satu satu nye GF aku , aku sayang doe kat dye .
huh ! tengok laa awak daya ! kalau awak curang dengan saye . siap kau !
saye sekeh sekeh kpale awak . haha .
pape pon daya , saya tetap sayang awak lahh . haha .
err ni sebenar nye kali kedua aku couple dengan dia , sebelum ni kteorg pernah clash tao .
time tu zaman zaman playboy aku lahh , aku clash gn dye pn sebab aku kantoi ade awek laen . hehe . dulu aku jahat . sekarang dah baek da . hehehe .
alaaa mature  laa . buat apa maen perasaan orang kan ? ta elok . dose lg tu . ahaha . daya ni snanye gadis yang baik , dye dengar ckp , hormat n banyak lagi .
ee ! ta bole puji lebey lebey , kang dye kembang pulak . haha .
 haaa ! nampak ta daya yang mana ? yang tengah buat bibir sexy tu sambil buat tangan na cakar muka orang , itu lha dye daya . amboyy ! tau laa muka awak comell . tapayah lha na tunjuk tunjuk sangat muka comell awak tu kat camera . over betol . hee . tau ta start bila aku couple balek dengan daya ni balek ? haa , aku start couple balek dengan dye time tu aku kat campus then dia ada nyanyikan 1 lagu utk aku =) hee . sweet kan ? masa tu aku skip waktu study aku . dah laa esok nye aku ada quiz . haha . masa tu tiba tiba jee aku cair dengan dia selepas dengar sore merdu dia . ngee , err kalau kau nak tau kan si daya ni banyak mulut siket orang nye . best doe borak gn dye . idea na cakap tu melimpah ruah . start pada tu ktorg couple balek . huhu . banyak gila kenangan manis n pahit kteorg . eh banyak lagi aku nak cite kat korang pasal daya ni . emm , ada 1 hari tu tao , si daya ni call aku time tu dah pukul 2 pagii , bese nye pukul 2 tu dia dah tido . tapi kan daya ni tahan tao . tapi lawak lha dia tu , dye pakse kan diri dye utk cakap dgn aku , padahal dye da ngantok tahap gaban . err sambil kteorg tengah borak , si daya ni bole pulak cakap 'bie take care . gud nite , jage diri leklok . jage tao TANGGA tu ' haih ! bila masa pulak ada tangga ni ? hahaha . lawak lha dye tu . err walau ape pun aku tetap syg kau laa daya . *err pesanan buat daya* congrate ye , sbb anda dapat sambung blaja di uitm . gud luck ! caiyok caiyok !