Tuesday, 7 June 2011

have been shout about it ! :B

heyy guys , what's up ? . how's going ? .
yupp , dah lama tak post en ? . busy sikit lahhhh . ahaaaa . *busy lahh sangat -,-'
okay , nothing much to say , just nak bagitahu yang korang kena bersyukur dengan apa yang ada di
sekeliling korang . once Allah tarik balik semuanya , jangan lah nak nangisnangis , nak hentakhentak kaki
pastu update status kat FB . *such a loserrrrrrrrrrrr . :B
gedik sial , ahaaaa . walaupun kita nie kadangkadang tidakdapat apa yang orang lain dapat
just kita fikir jee , tu dah rezeki dia . maybe , lainkali rezeki korang ke ??
seriously , just appreciated apa yang ada skang niee . tak kisah lah , dari segi harta ke , apa ke 
yang penting kawan tu yang kena jaga ! . 
not just your lovey dovey nak kena jaga , kawan tu penting .
hang pandai lah bahagibahagi kan yeeee .
malehhhh den nak kobar ! . *perghhh dah keluar dah slang ! . :P
okay guys ? . thanks for reading and , nak jadik follower pun tak kisah . memang dialualukan ! .
*bukan nak mencapap yeeee ! .
PEACE ! 

p/s : sorry post asyik pendek jeee , mulamula idea banyak . tapi dah depan screen nie
tetiba jee hilang . :P

No comments: